Regionaal ziekenhuis Neunkirchen, Oostenrijk

Efficiënte koelsysteemtechnologie voor keuken, cafetaria en laboratorium

Het nieuwe regionale ziekenhuis van Neunkirchen in Oostenrijk biedt niet alleen garantie op een allesomvattende en toekomstgerichte gezondheidszorg, maar zet ook hoog in op het gebied van milieubewustzijn en energie-efficiëntie. Dit uitte zich ook in de gekozen koeloplossingen van Viessmann met elf TectoCell koelcellen, drie vriescellen en één laboratoriumcel. Er zijn TectoCell Standard Plus koelcellen geïnstalleerd in een combinatiecel van vijf compartimenten (45 m²) en een combinatiecel van twee compartimenten (20 m²) in overeenstemming met de speciale vereisten van het ziekenhuis.

Het project van het regionale ziekenhuis van Neunkirchen kan worden beschouwd als een typisch voorbeeld van actief partnerschap. Dankzij de succesvolle samenwerking met de planningsingenieurs en het adviserende team van Viessmann slaagden wij erin een efficiënte oplossing te ontwikkelen voor de keuken, de cafetaria en het laboratorium van het ziekenhuis die voldeed aan de hoogste normen en die in een minimaal tijdsbestek geïmplementeerd werd.

Gerald Bittermann, business owner of Bittec Kälte- und Klimatechnik.

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. View all references