Bloedbank van het Rode Kruis, Oostenrijk

Laboratorium-, onderzoeks- en behandelingsvoorzieningen met koelcellen van Viessmann

De bloedbank van het Rode Kruis in Linz, Oostenrijk is een van de toonaangevende instellingen in haar soort in Europa. Er is een oppervlakte van bijna 10.000 m² beschikbaar voor laboratorium-, onderzoeks- en behandelingsvoorzieningen. De keuze van de technische apparatuur voor het gebouw was dus zeer belangrijk, vooral voor de ruimtes met temperatuurregeling en de voorzieningen voor medische zorg. Vijf TectoCell koelcellen met een totale oppervlakte van 64 m² en zeven vriescellen met een oppervlakte van 100 m², in combinatie met vijf TectoCell koelcellen met ingebouwde glazen deuren worden dagelijks gebruikt voor de meest temperatuurgevoelige items.

De producten van Viessmann bieden een constante betrouwbaarheid. Dankzij het geavanceerde, zelfcentrische groef-tandsysteem, passen de individuele elementen perfect in elkaar. Wij besparen heel wat tijd tijdens het montageproces en met behulp van het wandoverlappingssysteem kunnen de individuele wanden zonder enige verbindingen aan elkaar worden gekoppeld. Dit betekent dat de cellen van Viessmann optimale hygiëne bieden.

Herbert Leitner, refrigeration system specialist from Austria.

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. View all references