Neste K supermarkt, Finland

Comfortabeler winkelen dankzij de TectoPromo FL2 toonbank

De Neste K-winkel Alikeravantie is open sinds 1986 en is in de zomer van 2016 volledig gerenoveerd. Bij de renovatie werd het op de feedback van klanten gebaseerde nieuwe concept van Kesko voor kleine supermarkten gevolgd. De nieuwe TectoPromo FL2 toonbanken met veel glas van Viessmann maken deel uit van dit nieuwe concept. Naast de renovatie is er ook voor gezorgd dat winkelen aangenamer en gemakkelijker is geworden voor de klant.

Met de TectoPromo FL2 vitrines kunnen wij onze ruimte op een efficiëntere wijze benutten, omdat er meer producten in een vitrine passen. De producten worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en benadrukt met de juiste verlichting. De gehele lijn ziet er zeer elegant uit. Bovendien worden de producten gelijkmatig koel gehouden in de vitrine, zelfs wanneer deze vol is en ook in de zomer.

shop owner Mari Lindén

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page