K-Supermarket Mahhattan, Finland

De koelvitrines van Viessmann waren de finishing touch in het winkelconcept van K-Supermarket Manhattan in Finland

K-Supermarket Manhattan staat bekend om de grote keuze aan producten. Een van de specialiteiten is de afdeling Smaken van de wereld. Manhattan verkoopt ook talrijke lokale levensmiddelen, biologische en veganistische producten. Manhattan is de eerste supermarkt van de Kesko-keten die het hooggewaardeerde label van Chaîne des Rôtisseurs heeft gekregen als erkenning voor de kwaliteit van de levensmiddelen en de service. De koeloplossingen van Viessmann hebben een positief effect gehad op de verkoop en op de aantrekkingskracht van de winkel. Zo wordt een geheel gecreëerd dat goed past bij Manhattan. De nieuwe vitrines verbeteren de zichtbaarheid van de producten en verlagen het energieverbruik.

Onze verkoop is gestegen en onze nieuwe apparatuur heeft hierin een rol gespeeld. De transparante  e-Visio heeft bijvoorbeeld een enorme toename van de verkoop van frisdrank teweeg gebracht. Deze vitrine veroorzaakt een wow-effect wanneer klanten op deze afdeling komen.

shop owner Veli-Pekka Hussi

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page