Hit Ullrich supermarkt, Duitsland

Een bedrijfsklaar CO2-project met het volledige portfolio koeloplossingen van Viessmann

Flexibiliteit, professionele bekwaamheid en zeer veel op maat gemaakte items waren nodig om ervoor te zorgen dat de Hit Ullrich supermarkt in Berlijn Charlottenburg kon schitteren. Dit mede dankzij het deskundig werk van specialisten. De koeloplossingen van Viessmann zijn hier volledig vertegenwoordigd met TectoDeck multideck-kasten, TectoFreeze vriezers en een 15 meter lange lijn van vitrines voor bediening samen met een reeks verplaatsbare vitrines voor voedselpromoties. Door de aansluiting van de vitrines op het transkritische externe koelsysteem bespaart de Hit Ullrich supermarkt energie en neemt de operationele efficiëntie toe.

De samenwerking met Viessmann voor de verwezenlijking van dit bedrijfsklare project was de juiste beslissing. Het projectbeheer verliep precies zoals we gehoopt hadden,” vertelt Georg Monheim, hoofd constructieplanning bij de Dohle retailgroep, waarvan de Hit Ulrich winkels deel uitmaken.

Georg Monheim, Head of Construction Planning at the Dohle Retail Group

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page