Edeka Schmidt's market XL, Duitsland

Bij Edeka Schmidt’s XL markt in Bad Säckingen, waarborgt Viessmann koeloplossingen perfecte versheid – een winkelervaring met een wow effect

De nieuwe Schmidt’s Markt XL van de Edeka Group Südwest in Bad Säckingen met 3.000 vierkante meter vloeroppervlak opende in januari dit jaar en vertrouwt op de innovatieve koeloplossingen van Viessmann Kühlsysteme, gevestigd in Hof.

Martin Schmidt, een van de drie directeuren van Schmidt’s Markten, kwam in aanraking met Viessmann op de stand van Viessmann Kühlsysteme op de Euroshop 2017 en dit werd snel opgevolgd met verdere gesprekken over de mogelijkheden. Voor Edeka Group Südwest het eerste grote project met Viessmann Kühlsysteme GmbH.

Een totaal van 35 efficiënte meubels met een totale lengte van meer dan 100 meter was geïnstalleerd bij Edeka Schmidt’s Market XL. Drie secties met de nieuwe en ruimtebesparende TectoDeck MD5 gekoelde wandmeubel houden de zuivelproducten vers. Drie losstaande meubels tonen in het zelfbedieningsgebied voor vis, worsten en dranken, de producten op een optimale temperatuur om deze vers te houden.

Over een lengte van 16,25 meter, verzekerd de TectoDeck MD3 e-Visio multideck perfect gekoelde groenten en gemaksproducten alsook kaas en worsten voor de afdeling zelfbediening. Verder, vier secties van de TectoFreeze VF1 Luxo vriezer voor ViesVers producten over een lengte van in totaal 40 meter.

Aanvullend zijn er twee flexibele impuls eilanden, de TectoPromo IS1 Norwell, voor gekoelde en bevroren producten geïnstalleerd bij Edeka Schmidt’s Market XL in Bad Säckingen.

Onze nieuwe supermarkt met het markthal concept is zeer goed ontvangen door onze klanten. Het marktgevoel moet niet ophouden bij de koel- en vriesafdeling, maar aanwezig zijn in de gehele winkel. Dat is waarom het voor ons in het bijzonder erg belangrijk was om meubelen te kiezen met een zo veel mogelijk presentatieruimte op een zo klein mogelijk vloeroppervlak. Dit creëert meer ruimte in de winkel en roept zo het markthal principe op

Martin Schmidt, Managing director of Edeka Schmidt's market 

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page