Edeka Görse, Duitsland

Een nieuw succesvol afgerond project bij Edeka Görse & Meichsner supermarkt in Berlijn.

De nieuwe Edeka Görse & Meichsner op de Eichborndamm in Berlijn-Reinickendorf is de nieuwe standaard op verscheidene aspecten en verbindt twee werelden: kaviaar uit Siberië, truffels uit Frankrijk en Italië, maar ook sushi kan worden teruggevonden op de delicatessen-afdeling. Los daarvan domineren vooral producten uit de regio de nieuwe, 2000m² grote Edeka supermarkt.

Traditie en innovatie komen samen op een speciale manier bij de Eichenborndamm. Als eerste Edeka markt in Duitsland maakt het nieuwe gebouw in Reinickendorf gebruik van Viessmann’s gekoelde meubelen met Smart Acces deuren op de zuivelafdeling. Deze deuren kunnen worden geopend zonder enig contact en zijn absolute aandachtstrekkers bij de klanten.

‘Ik ben erg blij met onze keuze voor de Smart Acces deuren. De investering was het zeker waard’, legt Peter Görse uit. Omdat de Smart Acces deuren geen deurframe nodig hebben is de presentatie van de waren significant beter ten opzichte van de koelmeubelen met conventionele deuren. ‘Deze toegevoegde waarde is belangrijk voor ons. Dit is waarom wij ook de hogere investeringskosten hebben geaccepteerd,’ zegt Görse. Niet alleen de vrijwel onzichtbare deuren, maar ook de TectoDeck LEHO 2 gekoelde meubelen van Viessmann zijn een blikvanger.

Kortom, Peter en Sören Görse en ook Ingo Meichsner maken gebruik van meer dan 56 meter Viessmann koel- en vriesmeubelen in hun Edeka supermarkt op de Eichenborndamm. Naast het TectoDeck LEHO 2 multideck, zijn twee klassieke TectoDeck MD1 Spirit Plus multidecks gebruikt voor gemaksproducten en gekoelde dranken. Het koel- en vriesmeubel TectoFreeze VF1 Luxo van Viessmann vervult bij Reinickendorf een dubbele rol.

Dankzij de goede ervaringen en bovenal dankzij de uitstekende reacties van de klanten, willen Edeka Görse & Meichsner ook in de toekomst gebruik blijven maken van de innovatieve concepten van Viessmann.

Wij hebben de standaard bepaald met onze nieuwe supermarkt en dit is vanzelfsprekend ook de maatstaf voor onze toekomstige projecten.

Peter Görse

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page