Coop supermarkt, Zweden

Moderne technologie, toegankelijkheid en milieuvriendelijke koudemiddelen 

Viessmann en Coop sloten dit jaar een overeenkomst af voor de levering van koelvitrines en vriezers voor de pas gebouwde Stora Coop Halmstad winkel in Zweden. Viessmann heeft circa 200 meter koelvitrines geleverd aan deze winkel, die als eerste de nieuwe TectoDeck MD5 multidecks uitprobeert. Coop is uitgeroepen tot het meest duurzame merk onder de Zweedse supermarktketens, en staat onder alle bedrijven op de derde plaats.

Als nieuwste winkel in de regio kunnen wij de modernste service aanbieden, in combinatie met de modernste technologie, om zo een aangename winkelervaring te creëren voor onze klanten. Wij hebben zeer positieve feedback gekregen van klanten over het gemak van de winkel, en dit komt overeen met de manier waarop wij alle factoren beoordelen bij de keuze van onze koelvitrines. Energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen zijn ook zeer belangrijk voor ons, en dat is iets wat we communiceren aan onze klanten.

Mr Pihlblad, Stora Coop Halmstad manager

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page