Mallas Pidot catering, Finland

Catering-services worden eenvoudiger gemaakt met de ruimtebesparende TectoCell koelcellen

Het in Valkeakoski, Zuid-Finland, gelegen lunchrestaurant en cateringbedrijf Mallas-Pidot Oy serveert dagelijks lunch in het restaurant van het bedrijf zelf, in dagverblijven, en biedt cateringservices aan voor evenementen in de regio. De services van het bedrijf zijn gebaseerd op voedsel dat vanaf een zo vroeg mogelijk stadium zelf bereid wordt. De gekoelde opslag van rauwe ingrediënten, bereide porties en cateringgerechten is een essentieel onderdeel van een succesvolle service.

De producten van Viessmann en de gebruiksvriendelijkheid ervan werden nauwgezet gepland. De Tecto koel- en vriescellen zijn aan de binnenkant ruimer dan vroeger. Ze bieden meer binnenruimte onder de verdamper, aangezien de producten van Viessmann uitgerust zijn met een externe condensor. De condensor is vrijwel onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.

entrepreneur Juha Lahtinen

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties View all references