Almhof Schneider hotel, Oostenrijk

Een exclusief hotel dat vertrouwt op de deskundigheid van Viessmann

Almhof Schneider is een van de meest exclusieve adressen in Lech – en een van de alsmaar schaarser wordende familiehotels in het luxesegment. De levering van ingrediënten voor de verfijnde keuken wordt alleen toevertrouwd aan exclusieve producenten en voor een dergelijke geraffineerde keuken gelden de allerhoogste eisen wat betreft koeling van het voedsel. In het kader van de uitgebreide moderniseringswerkzaamheden werden in een visueel aantrekkelijke koellijn TectoCell Standard Plus koelcellen in roestvrij staal geïnstalleerd.

De producten van Viessmann gaan lang mee dankzij de solide constructie en ze kunnen met andere onderdelen zoals schuifdeuren op een zeer flexibele wijze worden aangepast aan de meest recente ontwikkelingen om te voldoen aan onze hoge normen. Zoals alle koeleenheden in het gebouw zijn deze koelcellen gekoppeld aan een warmteterugwinningssysteem dat de gegenereerde warmte terug in het systeem brengt. Dit is onze manier om zo zuinig mogelijk om te gaan met energiebronnen.

Gerold Schneider, owner of Almhof Schneider.

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties View all references