Coop in Halmstad Zweden gebruikte als eerste de gekoelde multidecks met de nieuwste technologie

Coop_Halmstad_Sweden_TectoDeck_MD5

Viessmann en Coop sloten dit jaar een overeenkomst af voor de levering van koelvitrines en vriezers voor de pas gebouwde Stora Coop Halmstad winkel in Zweden. Viessmann heeft circa 200 meter koelvitrines geleverd aan deze winkel, die als eerste de nieuwe TectoDeck MD5 multidecks uitprobeert. Manager Fredrik Pihlblad van Stora Coop Halmstad heeft een visie om in de beste supermarkt van Halmstad het grootste en best betaalbare assortiment van biologische producten aan te bieden.

Moderne technologie, toegankelijkheid en milieuvriendelijke R744-koudemiddelen

"Als nieuwste winkel in de regio kunnen wij de modernste service aanbieden in combinatie met de modernste technologie om zo een aangename winkelervaring te creëren voor onze klanten. Wij hebben zeer positieve feedback gekregen van klanten over het gemak van de winkel en dit komt overeen met de manier waarop we alle factoren beoordelen bij de keuze van onze koelvitrines. Energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen (R744) zijn ook zeer belangrijk voor ons, en dat is iets wat we communiceren aan onze klanten," zegt de heer Pihlblad, die sinds 1993 werkzaam is in deze industrie.

Coop is uitgeroepen tot het meest duurzame merk onder de Zweedse supermarktketens, en staat onder alle bedrijven op de derde plaats. Duurzaamheid, voegt de heer Pihlblad toe, is een belangrijke factor in de dagelijkse processen van Stora Coop Halmstad, bijvoorbeeld milieuvriendelijk energieverbruik, vitrines, verlichting en afvalbeheer. Duurzaamheid is in de activiteiten van de winkel overal aanwezig. Voor de nieuwe winkel, een van de vijf grootste in de regio, met een breed klantprofiel, wordt nu een aanhoudende groei verwacht.

”Productzichtbaarheid in combinatie met gemak en comfort voor de klant is een succesformule geworden, en de vitrines van Viessmann worden op strategisch belangrijke plekken geplaatst. Alle kasten hebben deuren, wat de klanten, het personeel en het milieu op prijs stellen,” concludeert de heer Pihlblad.

Stora Coop Halmstad is door zijn uitstekende locatie een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven van de klanten, en de winkel kijkt ernaar uit om in een schitterende, moderne nieuwe winkel de beste klantenservice van Halmstad aan te bieden.

Kort overzicht van de nieuwe TectoDeck MD5

  • Geïntegreerd deurontwerp voor maximale productzichtbaarheid
  • Multideck met 6 schappen en een grote vitrineruimte
  • Ruimtebesparend en uniek ontwerp met bodemverdamper die ijsvorming voorkomt
  • LED-verlichting aan de bovenkant en voor de schappen verbetert de zichtbaarheid van de producten
  • De geïsoleerde deuren zonder omlijsting zijn energiebesparend
  • Het ruimtebesparende ontwerp vermindert de voetafdruk op de winkelvloer
  • Door de eenvoudige en snelle montage worden kosten en werktijd bespaard.
  • De gemakkelijke reiniging van de gladde oppervlakken en verwijderbare onderdelen zorgt voor een tijdbesparing bij het winkelpersoneel