Viessmann koeloplossingen

Viessmann levert innovatieve, commerciële koeloplossingen voor de voedingsmiddelen branche, industrie en andere doeleinden. Energiezuinigheid en duurzame koeling samen met het onderhoudsgemak vormen de kern van onze oplossingen.

Onze Tecto producten en ons serviceportfolio omvat zowel remote als plug-in koelmeubels. Ook koelcellen en koeloplossingen evenals de accessoires en bijbehorende diensten vallen binnen ons portfolio. Onze Tecto producten staan bekend om hun hoge normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. De producten kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Tecto producten worden gefabriceerd in onze fabrieken in Duitsland en Finland. De producten worden verkocht door onze lokale kantoren in 18 landen verspreid over heel Europa, geassisteerd door een uitgebreid netwerk van onze partners. Dit zorgt voor een zo goed mogelijke bereikbaarheid voor onze klanten welke een aanspreekpunt hebben voor al onze producten, diensten en technische ondersteuning.

Wij ontwikkelen koeloplossingen voor de toekomst. Samen met onze klanten en partners.

Frank Winters, CEO, Viessmann refrigeration solutions

Interesse? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.